#58 – IK Sirius 2-2 Varberg

 

“Vårt anfallsspel är topp-10 i Sverige”. Blåsvarta Baksmällan #58 rör sig efter 2-2 hemma mot Varberg på den tunna linjen mellan långsiktighet och uppflyttning, finlir och vinnande spel, stolpe in och stolpe ut. På ett måndagsdåsande Sju Helvetes Gluggar hyllas Sirius anfallsspel medan frågetecken ställs bakom ord som killerinstinkt och målsinne. Dessutom: Kim och Tolles tränargärning, planhyror, Boakyeintervju och Greater Copenhagen. Medverkande: Oskar Bernövall, Lars Olsson, Tommy Tornberg, Axel Vinter Persson.

iTunes

RSS

Stöd oss! Swish nr: 0737521248

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s