#57 – Värnamo 1-5 IK Sirius

bsbs57

In sickness and in health. Blåsvarta Baksmällan #57 är uppdelad i två delar. Först avhandlas resan till och matchen mot Värnamo från sjuksängen på Börjegatan och rastlösheten på Sallerupsvägen. Sedan förflyttar sig podden till 7hg där Lars-Tommy träffar Sirius försvarare/mittfältare/anfallare Jonatan Berg som öppnar upp sig om sin karriär och tiden i Sirius. Dessutom: Åshöjdens BK, “Kalle Kula”, Storken, Jorma, Blåbärskungen, “In i bilen”, Drömstartelva och vårens tre bästa matcher. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Tommy Tornberg, Lars Olsson, Jonatan Berg.

iTunes

RSS

Stöd oss! Swish nr: 0737521248

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s