#56 – Jönköping 1-1 IK Sirius

bsbs56

“Det finns inga blommande buskar längre”. Blåsvarta Baksmällan #56 tar hjälp av den Jönköpingsresande Västra Sidan-ikonen Brukarn och pratar krysset borta mot serieledande Jönköping Södra, Ante Erikssons fina form och “mjuka, fina killar” i Nässjö. Dessutom: Statoil som pub, IK Cyrus, allsvensk klass, Värnamovisan, Ahonen och Axels twitterrelation och den eventuellt oroande kontraktssituationen. Medverkande: Lars Olsson, Axel Vinter Persson, Oskar Bernövall, Martin Erlandsson Lampa.

iTunes

RSS

Stöd oss! Swish nr: 0737521248

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s