#59 – Ängelholm 0-2 IK Sirius

bsbs59

“En gud bland män”. Efter långa dagar, långa nätter och långa resor försöker Blåsvarta Baksmällan #59 smälta Västra Syds Sommarkollo då Sirius herrars seger mot Ängelholm står till grund för resonemang kring fotbollsfilosofier och om det finns en allmän sanning kring att det ena står över det andra. Dessutom: The Lost Tapes, Entourage, “Kalle Kanna”, “Calle Capo” och Johanns ölhupphällningsskola. Medverkande: Johann Bernövall, Oskar Bernövall.

iTunes

RSS

Stöd oss! Swish nr: 0737521248

Advertisements

About Oskar

Oskar Bernövall är svag för de lägre fotbollsdivisionerna och den svensk som liverapporterat mest cykel. Fotboll- och cykelintresset har lett till texter på Eurosport, ilcalcioalcorso.org, ”Klungan”, och oskarbernovall.wordpress.com – ofta med fokus på det brittiska. Just nu driver han podcasten ”Blåsvarta Baksmällan” om IK Sirius Fotboll.

One response to “#59 – Ängelholm 0-2 IK Sirius

  1. brempster

    När ni pratar om Sirius i andra sporter än fotboll är det som en podcast i podcasten. Det skulle passa fint med en jingel 🙂 Gärna med Pierre Roos, stavar egentligen sitt förnamn PJR=allt enligt säkra källor från träläktaren, på luftfjlöjt!
    Tack för ett bra avsnitt!
    PS
    Har börjat retro-spela FM2010 med Sirius. Vi är uppe i Allsvenskan och Gustaf Segerström(Zlatan 2.0) nickar in hörnor. Vi har ingen publik och 60 miljoner i skulder. Ska försöka ta mig ut i UEFA-cupen och härja lite så man får in lite deg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: