#108 -Syrianska 0-2 IK Sirius

bsbs108

“Shout-out till Joel Rydstrand”. Blåsvarta Baksmällan #108 sitter och håller med varandra efter årets andra seger på Södertälje fotbollsarena, ett trevligt besök på “Katta och Rilles Rockpub” (!), och ytterligare ett ryck i tabelltoppen. Dessutom: språngnickar, Dalkurdgate, bandy- och innebandystart, Västra Sidans Dag, Lukas sång, ukulele, Kims skor och definitionen av en “rockpub”. Medverkande: Axel Vinter Persson, Lars Olsson, Oskar Bernövall.

iTunes

RSS

Patreon

Referenslänkar: Paul McCartney spelar Something på ukulele, The Magnetic Fields, “Gick svarta pengar till Dalkurd och PKK?”,  “UIF ungdomsfotboll flyttar till Borlänge”, “Hemvist i centrum för Dalkurds möte med Uppsala kommun”, Brage vill inte möta Dalkurds pojklag,  Västra Sidans Dag

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s