#107 – IK Sirius 0-0 Gais

bsbs107

“Det var min bästa tid på Studan i år”. Blåsvarta Baksmällan #107 finner optimism och styrka i den dyblöta och mållösa match mot Gais som lika gärna hade kunnat regna bort. Dessutom: könsdebatt, cuprapport, CG vs. NG, Dalkurd-uppföljning, utbytesdomare, “Mot den moderna fotbollen”-sveket, telefonsnack, “ur spår!” och damernas segersvit. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Lars Olsson.

iTunes

RSS

Patreon

Referenslänkar: Lars Åberg, Du och jag, Rain King, Who’ll Stop The Rain, Have You Ever Seen The Rain, Singing In The Rain, #hållenstolpe, #78 med Calle Nyström, Arsene Wengers jacka, Århundradets sportkrönika, “you let your country down”,  “cigaretter så jag klarar mig igenom den matchen”. Kungens rövgäng

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s