#103 – Ängelholm 0-2 IK Sirius

bsbs103

“Det är framförallt Fredins fel… då han är en jävla… pajas”. Blåsvarta Baksmällan #103 som varit i Ängelholm, och på Plantagen, analyserar den blåsvarta seger som både kan betyda tre och noll poäng. Dessutom: att vinna när man inte är bra, Kingsleys man-of-the-match-facit,  KB:s citatsmartness, OP 100, “renklämma och drickkvarg”, Arvidssons som en IKEA-möbel, farväl Ahonen, Sten-Inge “Sven-Åke” Fredin, Pokémon-rant, “klick”, reseberättelse och vad händer egentligen om Ängelholm går i konkurs? Medverkande: Tommy Tornberg, Oskar Bernövall.

iTunes

RSS

Patreon

Referenslänkar: Casper Janebrink, Underberg, Bishops Arms i Hässleholm, den missade high-fiven, Möllan Curry. “och bor i en låda”, Click, Dödlig exit, Harry-Harry Kewell!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s