#102 – IK Sirius 5-3 Assyriska

bsbs102

“Jag ska göra min grej”. #102 älskar att Moses Ogbu är tillbaka i Sirius och tar sig även an den galna match som gav seger med 5-3 mot Assyriska och fortsatt serieledning. Dessutom: kylväska på träning, Arvidssons fot, en “snackig” Kim Skoglund, handbollspodden, sommarsnagg, den breda truppen, Sandvikens IF, den Dragan man drömde om och….. värmen. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Axel Vinter Persson, Tommy Tornberg.

iTunes

RSS

Patreon

Referenslänkar: The Four Horsemen, Petter Bristav, Åhus Beachhandboll,  “Du där uppe!” , Old Friends, Om jag vänder mig om, Hämndens Pris, Sordin, skönt, Thomas Funck, Nelly – Hot in herre, Sally Jessy Raphael, Jeremy Kyle

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s