#95 – Varberg 1-0 IK Sirius

 

“Alltid när man varit skadad så har man insett hur mycket man gillar fotboll”. Blåsvarta Baksmällan #95 städar av snacket om superdupermagplasket mot Varberg och flyttar sedan fokus mot betydligt roligare saker. Den snabbe och skadedrabbade Siriusyttern Ian Sirelius gästar nämligen podden och får lägga ut texten om sin fotbollsbakgrund, sina år i Sirius, sina skador och sin alldeles egen Siriusdröm. Dessutom: “Omoh, Omoh, Omoh” och Hot Dog Cup. Medverkande: Oskar Bernövall, Lars Olsson, Johann Bernövall, Ian Sirelius.

iTunes

RSS

Patreon

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s