#94 – IK Sirius 6-0 Degerfors

bsbs94

“När de andra har hamnat på skinkan, då har ingen tagit bollen från Kinkan”.  Blåsvarta Baksmällan #94 gästas av nybakade supportern Jacob Sundberg och inleds med en hyllningssång till Kinglsey Sarfo innan den totala asfalteringen av Degerfors analyseras. Dessutom: moralpanik på läktaren, “nu är det fan slutgnällt”, alla målen, bäst/sämst live, KB:s röda byxor, Addes “hemlängtan”, dåliga bullar i VIP:en och fotboll på Studenternas IP. Medverkande: Lars Olsson, Johann Bernövall, Oskar Bernövall, Jacob Sundberg.

iTunes

RSS

Patreon

Referenslänkar: Made in Japan, Live 73, Long May You Run

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s