#92 – IK Sirius 3-1 Syrianska

bsbs92

“Det jag vill är liksom att gå till Studan och kolla när Sirius spelar fotboll, och det är så jävla mycket viktigare för mig än att vi är i Allsvenskan”. Äntligen vinst för Sirius men Blåsvarta Baksmällan #92 vågar ta snacket och lägger ut texten och debatterar om målvaktsfrågan och de problem som finns på mittfältet och lite överallt. När krutröken lagt sig blir det fullt fokus på supportergästen Niklas Romar som berättar vad supporterskapet är för honom. Dessutom: Year of The Marpan-Marpan, Milleniebugg, Dragans långsamma superrusch, mittförsvaret, Niklas Busch Thor de France, flyktingfotboll och T-shirtsen är här! Medverkande: Oskar Bernövall, Tommy Tornberg, Lars Olsson, Niklas Romar.

iTunes

RSS

Patreon

KÖP TRÖJOR!

Referenslänkar: Ivica Olic, Millenium, Bär ditt barn som den sista droppen vatten, Daniel Fernberg, Guldskölden, Brand Communication

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s