#91 – Frej 2-2 IK Sirius

bsbs91

“20:45-matchen i Italien, söndagsmatchen, det var liksom den stämningen”. Blåsvarta Baksmällan #91 gästas av Oskar Möller Staaf från Sirius Svenska Fans-sida, pratar upphämtningen mot IK Frej på Vikingavallen, och spekulerar kring vad som händer runt Maripuu, den sargade backlinjen och alla dessa mittfältare. Dessutom: Dragan “Fantomen” Kapcevic ur form eller på fel plats?, NBT ur form eller på fel plats?, den lilla hantverkaren, americana, poängspelaren Björkebaum, The Year of The Marpan, Hallstahammar, Oskar Möllers Siriusminnen och ska vi börja bry oss om lagen vi möter? Medverkande: Johann Bernövall, Oskar Bernövall, Axel Vinter Persson, Oskar Möller Staaf.

iTunes

RSS

Patreon

Referenslänkar: Fantomen, Counting Crows, Den Lilla Hantverkaren, “Luggen”, Hallstahammar, Diskoteket

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s