#85 – Inför Superettan

bsbs85

“Vi möts igen, Dan Keat”. Mastodontavsnitt! Blåsvarta Baksmällan sparkar igång Superettan 2016 med det mest ambitiösa avsnittet i poddens historia då #85 tippar serien och går igenom den lag-för-lag. Sedan pratas det bara Sirius: Vilken lagdel är viktigast? Vilka spelare kommer kliva fram? Håller organisationen utanför planen? Och hur kommer det se ut på läktarna? Dessutom: träningsmatchen mot Gefle, träningen i Berthåga, uppesittarkvällen, Hamnpaviljongen, alla till Studan, alla till sektion A, heja Sirius! Medverkande: Oskar Bernövall, Axel Vinter Persson, Lars Olsson, Johann Bernövall, Tommy Tornberg.

Referenslänkar: Serietips, SVT-reportaget, Tommys krönika

iTunes

RSS

Patreon

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s