#65 – IK Sirius 2-0 Värnamo

bsbs65

“Nu är det fan sex poäng”. Blåsvarta Baksmällan #65 är glad och livrädd för Sirius grepp om kvalplatsen till Allsvenskan. Eventuellt är det de splittrade känslorna som är förklaringen till att snacket kring vinsten mot Värnamo handlar minst lika mycket om huvudstadssupportrar som Sirius insats. Dessutom: Calle 100, The Comeback Kid, Vinklat Vinter, 100 Sirius-Alfa, mera “sås” till entrecoten, Ahonens topp-3 och åk till Göteborg! Medverkande: Johann Bernövall, Oskar Bernövall.

iTunes

RSS

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s