#64 – Mjällby 1-2 IK Sirius

bsbs64

“Där vi är nu så gör vi allt vi kan för att vinna så många matcher som möjligt”. Blåsvarta Baksmällan #64 har finbesök då Sirius fotbolls VD Ola Andersson gästar. Det pratas kort om vinsten mot Mjällby innan Ola får lägga ut texten om drömmen om Allsvenskan, organisationen, USAB, arenafrågan, publikfrågan, akademin, årets Siriuslag, säsongen 2001 och sin Siriusdröm. Dessutom: Vi ger er namnen på alla fyra medlemmarna i The Beatles.  Medverkande: Oskar Bernövall, Lars Olsson, Ola Andersson.

iTunes

RSS

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s