#54 – Degerfors 1-1 IK Sirius

bsbs54

Pizzapodden! Blåsvarta Baksmällan #54 har varit i Degerfors och brottas med den splittrande känslan av att ha tappat två poäng. Med ett pizzabakande Börjegatan som kuliss pratas det om kollapsen i andra halvlek och en suverän backlinje innan det börjar bråkas om Moses Ogbu. Vi lanserar även det nya inslaget Vinklat Vinter – den här gången om arbetslöshet och en Siriusspelares vardag. Dessutom: Markku-effekten, Björkebaum-löpsedeln, UNT-rubriken, Mrabti-målen och kan man paxa en pub? Medverkande: Lars Olsson, Tommy Tornberg, Oskar Bernövall, Axel Vinter Persson.

iTunes

RSS

Stötta Blåsvarta Baksmällan! Swish nr: 0737521248

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s