#53 – IK Sirius 1-0 Mjällby

bsbs53

Ord och inga visor. Blåsvarta Baksmällan #53 slår sig ner på Börjegatan och försöker samla tankarna efter världens offensivaste Sirius uddamålsseger hemma mot Mjällby. I kölvattnet av Kim Bergstrands chockglädje funderas det kring hur mycket av matchbilden som var Sirius förtjänst. Dessutom: Pappa Ahonens twittersving, Legues publikkrönika, Siriushälsningen, Gavlevallen och inmarschlåtskaraoke. Medverkande: Oskar Bernövall, Axel Vinter Persson, Lars Olsson, Tommy Tornberg.

iTunes

RSS

Stötta Blåsvarta Baksmällan! Swish nr: 0737521248

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s