#48 – IK Sirius 3-1 Brommapojkarna

 

Under hökens vingar kom, vilken färg? Blåsvarta Baksmällan #48 tar ett fast grepp om Sirius andra raka hemmaseger för säsongen. 3-1-vinsten mot BP analyseras på Sju Helvetes Gluggar där det pratas lite extra om Jonathan “den mjuke Cavani” Lundbäcks debut i Superettan. Dessutom: Poor man’s pregame, Ante Björkebaums comeback, flykten till Vilundavallen och den nya gissningsleken “vad-tänker-Siriusspelaren-på?”. Medverkande: Axel Vinter Persson, Tommy Tornberg, Oskar Bernövall.

iTunes

RSS

Advertisement

2 thoughts on “#48 – IK Sirius 3-1 Brommapojkarna”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s