#47 – Frej 0-0 IK Sirius

bsbs47

“Man önskar att fler var som oss”. Från Uppsala till Täby, från Täby till Uppsala, från Uppsala till Malmö, från Börjegatan till Espresso House. Blåsvarta Baksmällan #47 är i konstant rörelse och bjuder på en reseberättelse som tar med oss till Lille Hantverkaren och Vikingavallen innan den landar i ett skypesamtal om den mållösa matchen mot Frej. Dessutom: Zingo, Österlens Garrincha, Johnny Ola och hur het är Superettan? Medverkande: Oskar Bernövall, Lars Olsson, Johann Bernövall.

iTunes

RSS

SPELLISTA: Songs that blåsvarta baksmällan gave us S02

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s