#45 – Syrianska 0-0 IK Sirius

bsbs45

C’e solo due Capitani! Dagen efter Superettanpremiären får Blåsvarta Baksmällan #45 finbesök då en av Sirius två(!) lagkaptener dyker upp på Sju Helvetes Gluggar. Niklas Busch Thor pratar hjärtflimmer, kristendom, premiärkryss och bidrar med nya nyanser i en het diskussion om Stefan Silva. Dessutom: Kallduschar i Södertälje, Kingsleys Steffe-förvirring, rostiga bilar och finniga brudar. Medverkande: Johann Bernövall, Axel Vinter Persson, Oskar Bernövall, Niklas Busch Thor.

iTunes

RSS

Advertisement

1 thought on “#45 – Syrianska 0-0 IK Sirius”

  1. Kanske det trevligaste avsnittet hittills. Efter Petter o Clage iaf 🙂
    Väldigt intressant intervju med NBT och kul att han var med så mycket i hela avsnittet. Bra bisittarpotential där. Bra att reda ut det där med Flaco. Personligen skiter jag fullständigt i om nån klappar åt oss eller inte. Det är ju VI som är supportrar, eller hur? 😉

    Och angående bäst/sämst tycker jag det är lite onödigt och står på Oskars sida. Let it flow bara. Ni är ju så bra på det.

    Ses på måndag!

    mvh, 70

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s