Blåsvarta Baksmällan #17 – Assyriska 1-1 IK Sirius

 

Ängelholmsfödde Södertäljesonen Conny Nimmersjö inleder veckans Blåsvarta Baksmällan då hans livsresa liknar den resa som podden gör. #17 gästas av designgeniet och Siriussupportern Erik “Jerka” Westin och tar avstamp i Söderälje och Assyriska-away för att sedan landa i Ängelholm. Utöver att prata matchen som varit och matchen som komma skall avhandlas även Mohamad Hassans lagsympatier, Oscar Pehrssons bakåtvända keps och lergökar.

iTunes

RSS

Advertisement

1 thought on “Blåsvarta Baksmällan #17 – Assyriska 1-1 IK Sirius”

  1. Åren 1995-98 spelade Sirius i olika varianter av blå/svart/vita flammiga tröjor. Varför vet jag inte, men det skulle vara mycket intressant att få en förklaring till detta märkliga byte av matchtröja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s