Blåsvarta Baksmällan #15 – Landskrona 1-2 IK Sirius

bsbs15

Från Verner von Heidenstam till Jerry Williams. Blåsvarta Baksmällan #15 blickar bakåt på Landskrona-vinsten och framåt mot Hammarby-matchen. På vägen diskuteras vilka som får stå på sektion A, var du ska ladda upp inför Bajenjippot och varför Christer Gustafssons comeback inger hopp. För första gången någonsin gör sig även Blåsvarta Baksmällans studiopublik hörd då snacket om Stefan Batan går över gränsen.

iTunes

RSS

Advertisement

4 thoughts on “Blåsvarta Baksmällan #15 – Landskrona 1-2 IK Sirius”

  1. herregud. Bajen tog över er arena. till och med eran pub var helt grönvit. att ni inte skäms? sen ett tifo gjort av sopsäckar med uppstickande playboy öron? det kan inte tagit lång tid att göra. kom igen gubbar, fram med penslarna och visa hjärta! jaja ska ni dissa Bajen så får ni räkna med att bli dissade tillbaka så är det bara. slutdissat nu från min sida så grattis till 3 rättvisa poäng. mvh…

    1. Hälften av era som var på plats var säkert från Uppsala, det är ju så enkelt att bygga upp en bra läktarkultur när alla i Uppsala håller på de häftiga Sthlms lagen… Vi har det svårt här, varför klanka ner på när vi försöker göra något istället för att hylla oss för att vi försöker? Som faktiskt en Bajare gjorde.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s