Blåsvarta Baksmällan #10 – IK Sirius 1-4 Elfsborg

bsbs10

Cupäventyret är över, länge leve cupäventyret. Blåsvarta Baksmällan #10 gästas av Västra Sidan-legendaren Martin “Brukarn” Erlandsson Lampa som pratar om VP-rivalitet, fjällvandringar till bortamatcher och Daouda Sall. Podden snackar så klart även om uttåget mot Elfsborg och blickar framåt mot Östersund.

iTunes

RSS

Bortaguiden

Advertisement

1 thought on “Blåsvarta Baksmällan #10 – IK Sirius 1-4 Elfsborg”

  1. Det var kul att vara med! Jag vill bara be om ursäkt för att jag sa att det inte hade pratats tillräckligt om Ingesson. Nu när jag äntligen hunnit lyssna på hela BSB#9 så hörde jag ju att ni visst pratade om Ingesson.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s