#225 – Orkla Foods

bsbs225

“Det är slut på kokt potatis”. #225 tar omvägar via kräm och Rattugglan för att till slut nå fram till känslorna efter Sirius förlust mot Häcken och det tyngande spelschemat. Sedan testas panelen med ett stort Djurgården-quiz. Dessutom: båtdags, att vara arbetsledare på Rasta, att juniorerna till slut får vara med, fantasyuppdatering, 75%-tillvaron, Ralf Schumacher, NBT:s oldschool-mål och restaurangbojkotter. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Lars Olsson.

iTunes

RSS

Patreon

Advertisement

1 thought on “#225 – Orkla Foods”

  1. Rättelse gällande intag av kräm hos familjen Bernövall. Alltid sommar. Aldrig söndag. Som lunch sommarlediga dagar då det grillades på kvällen. Söndagar alltid sen lunch rejäl sådan sen te och mackor på kvällen. /Mor 💕

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s