#119 – Julspecial

bsbs119

“Vi äger inte jorden, vi lånar den bara av våra barn”. Julspecial! Blåsvarta Baksmällan gör överraskningsavsnitt till en tradition och summerar allt som hänt sen sist i ett glöggdoftande #119. Det blir snack om silly season, bandy, spelschema och Malmströms egentid. Dessutom: julvärvningar i “juleskrud”, kända youtubers,  Vinklat Vinter om omställningar,  julklappsutdelning, flykten från Eskilstuna, ”en fuck-fuck-fuck-person”, Gefle IF:s värderingar  och Lars stora allsvenska quiz. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Lars Olsson.

iTunes

RSS

Patreon

Referenslänkar:  Rififi, Adam Chennoufi, Marty Feldman

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s