#99 – IK Sirius 1-0 Ängelholm

bsbs99

“Någon slags längtan”. Blåsvarta Baksmällan #99 pratar om den lätt frustrerande matchen mot Ängelholm som i slutändan ledde till tre poäng och allsvensk plats, för att sedan berätta om den superpoddvecka som kommer innefatta ett 100-avsnittsfirande i två delar. Dessutom: de sorgliga publiksiffrorna, Hopkins som tar ansvar, heta diskussioner i halvtid, Kim Kärnfalk, Meisels som Batman och ett sporadiskt livereferat av EM-matchen mellan Italien och Spanien. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Axel Vinter Persson.

iTunes

RSS

Patreon

Referenslänkar: 100-festen! Åk med till Södertälje! Direktören för det hele, Kim Anderzon, Kim Kärnfalk i melodifestivalen 2001, Roger Magnusson, Benno Magnusson, Masse Magnusson, Kajsa Bergqvist hälsena, Foto: Jesper Hammarström

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s