#87 – Åtvidaberg 0-3 IK Sirius

Bsbs87

“Man ska inte blunda för att det är tufft”. Blåsvarta Baksmällan #87 startar i full fart och ökar. Den bekväma bortavinsten mot Åtvidaberg avverkas innan fokus riktas först mot gästande Mats Karlström, informationsansvarig hos Sirius fotboll, och sedan mot den kommande hemmamatchen mot Dalkurd. Dessutom: Martin Åslund, Kalle Larssons kliv framåt, amerikanernas firande, ett Motörhead-rep, matcharrangemang, omkastningar i organisationen, utmaningar på kansliet och alla med ståplatsbiljett får stå på sektion A. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Mats Karlström.

iTunes

RSS

Patreon

Referenslänkar: Köp förköp, Paris-Roubaix, Pelle Carlberg, Jonas Leksell, Drömmen om Allsvenskan

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s