#82 – Malmö 2-1 IK Sirius

bsbs82

“Champions League, ha ha ha”. Malmö and back again… a Sirius tale by Blåsvarta Baksmällan. #82 är på besök i verkligheten och åker fram och tillbaka till Malmö med mikrofonen i högsta hugg. Full fart, full volym och från-höften-svar och frågor står i fokus innan podden landar i bistron på väg hem för att analysera det som var. Dessutom: Linköping, Sir Tobys, Alvesta, Lund och Gustaf Andersson. Medverkande: Blåsvarta Baksmällan med vänner.

iTunes

RSS

Patreon

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s