#79 – Goodbye, farewell and amen 2

Bsbs79

“It would be hard to call what we’ve been through fun, but I’m sure glad we went through it together”. Säsongsavslutning! Det Siriusår som var 2015 ska sammanfattas och Blåsvarta Baksmällan #79 tar sig den tid som behövs när det pratas om de bästa och sämsta matcherna, spelarna och upplevelserna. Efter det vänds blicken framåt då drömvärvningar inför 2016 listas. Dessutom: RÅP, poddsäsongen som gick, organisationsångest, cuplottningen och läsarmejl. Stort tack till alla som lyssnat, mejlat, sponsrat och gästat. Heja Sirius! Medverkande: Oskar Bernövall, Lars Olsson, Axel Vinter Persson, Tommy Tornberg.

iTunes

RSS

Referenslänkar: Goodbye, farewell and amen.

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s