#68 – Östersund 1-1 IK Sirius

bsbs68

Blåsvarta Baksmällan #68 är mer eller mindre tajt och effektivt mitt i ett hektiskt spelschema. Det där krysset uppe i Östersund som var både “bra” och “för dåligt” diskuteras innan bäst/sämst ramlar in på den eviga läktardebatten och förklarar varför den är just evig. Dessutom: Jägarvallen, förtrollande läktarsång, Addes jättematch, NBT tar ton och världens mest negativa Östersundssupporter. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall

iTunes

RSS

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s