#51 – IK Sirius 5-0 Gais

bsbs51

“Det känns som att klackarna har blivit ett obstinat barn”. Ett brinnande Blåsvarta Baksmällan #51 har fått ny luft i lungorna efter Sirius urladdning hemma mot Gais. En comebackande Björkebaum med vänner hyllas och stämningen är på topp innan podden halvvägs in byter riktning och börjar prata deppiga TV-upplevelser från Superettan och bengalbränning som livsstil. Dessutom: Makrill, Pasta Ahonen, Bylle revisited, Sinan Ayranci och Stefan “Berbatov” Silva. Medverkande: Lars Olsson, Oskar Bernövall, Tommy Tornberg, Markus Jonegård.

iTunes

RSS

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s